Новоградба - Друштво за градежништво ДОО
Адреса:
ул. Босна и Херцеговина број 5, 1000 Скопје
П.Ф. 1085

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 02/2627-632, 02/2627-633, 02/2634-395
Факс: 02/2627-836
http://www.novogradba.mk

 

Контакт информации

телефон+ 389 2 2627 632

факс+ 389 2 2627 836

е-пошта info@novogradba.mk

Проекти

Home Контакт
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com