Горно Лисиче

Д.Г.Новоградаба е во тек на изградба на два станбени објекти во населба Ново Лисиче. Двата објекта бројат 98 стана, 9 локали, гаражи и паркинг места. Становите се со квадратура од 38 до 67 м2.

 
Home Портфолио Локација Ново Лисиче
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com