Гевгелија

Д.Г.Новоградба е во процедура со започнување на изградба на три станбени објекти во Гевгелија. Објектите се состојат од станови со квадратура од 45 до 85 м2, гаражи и сопствени паркинзи.

 
Home Портфолио Локација Гевгелија
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com