Започнување на изградба на објекти во МАЏАРИ

madzariД.Г.Новоградаба е во тек на изградба станбена зграда за семејно домување П + 10 Гази Баба (кај Мерцедес). Објекот се состои од 110 стана, гаражи и паркинг места. Становите се со квадратура од 48 до 83 м2

madzari

 

Контакт информации

телефон+ 389 2 2627 632

факс+ 389 2 2627 836

е-пошта info@novogradba.mk

Проекти

Home Новости Започнување на изградба на објекти во МАЏАРИ
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com