За нас

Друштво за градежништво, НОВОГРАДБА – Владимир и други ДОО Скопје

Постои од 1963 година, во склоп на ГРО Новоградња Врање, ООУР Градња Скопје.

Во 1990 год, со законски измени е преструктуирана во самостојно градежно претпријатие со назив Г.П.НОВОГРАДБА – Скопје.

Согласно новите законски регулативи во 1995 год, Г.П.Новоградба е пререгистрирана во Друштвото за градежништво, НОВОГРАДБА – Владимир и други ДОО Скопје.

Д.Г.Новоградба располага со стручен кадар од сите области кои се потребни во градежништвото да одговорат во секој момент.

Како техничка подршка на располагање се камиони, миксери и бетонската база која служи за приготвување на секоја марка бетон сртифицирана која е потребна на клиентот како и за потреби на друштвото.

 

Контакт информации

телефон+ 389 2 2627 632

факс+ 389 2 2627 836

е-пошта info@novogradba.mk

Проекти

Home За нас
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com