Изградба на станбени објекти во Аеродром

aerodromД.Г.Новоградаба ја заврши изградбата на станбен објект во населба Аеродром (Раде Кончар). Објекот е со два влеза со 73 стана, гаражи и паркинг места. Становите се со квадратура од 48 до 83 м2.

 

Контакт информации

телефон+ 389 2 2627 632

факс+ 389 2 2627 836

е-пошта info@novogradba.mk

Проекти

Home Новости Изградба на станбени објекти во Аеродром
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com