Скопје Север
  • Станбено-деловна зграда А-4 - ноември 1997 (61 стан и 14 локали)
  • Станбено-деловна зграда А-1 - мај 1995 (60 стана и 14 локали)

 
Home Портфолио Локација Скопје Север
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com