Д.Г. НОВОГРАДБА e реномирана градежна компанија која врши изградба на станови, деловни и индивидуални објекти, индустриски погони и други градби.

Во самата изградба користиме квалитетни материјали од реномирани фирми како од државата така и од странство.

  • ТРАДИЦИЈА

    Последните 48 години, нашата компанија ги има допрено животите на многу луѓе.
    Од становите во кои живеат до канцелариите во кои работат, нашата историја продолжува да се пишува.

    tradicijaИзградба на станбени објекти во Аеродром
aerodrom

Д.Г.Новоградаба ја заврши изградбата на станбен објект во населба Аеродром (Раде Кончар). Објекот е со два влеза со 73 стана, гаражи и паркинг места. Становите се со квадратура од 48 до 83 м2.

 
Започнување на изградба на објекти во МАЏАРИ
madzari

Д.Г.Новоградаба е во тек на изградба станбена зграда за семејно домување П + 10 Гази Баба (кај Мерцедес). Објекот се состои од 110 стана, гаражи и паркинг места. Становите се со квадратура од 48 до 83 [ … ]

 
Home
Copyright © 2018. НОВОГРАДБА. Developed by ProInformatics.com